October, 2024

fri11oct(oct 11)18:00sun13(oct 13)20:00Hummer i Bohuslän V41 // 3 dgr // 50M // Utforska-Segling3 dagar // 50M // 5900 sek // v41hXPLR // Finns tillgängliga platserTyp:UTFORSKAOmråde:BOHUSLÄNTid:3 DAGAR - 50 MIL

Tid

20241010 18:00 - 20241010 20:00 Välkommen!

View in my time

Eventdetaljer

En segling för dig som vill utforska skärgård, människor, kultur och natur samtidigt som du seglar i Bohuslän.

Denna helgern utforskar vi kulturen och möter människor som arbetar med hummerfiske i Bohuslän.

// v41hXPLR // 3 dagar (fre-sön) // 50M // 5900 sek // Finns platser kvar.

—————————————-

Utforska segling – XPLR

Segling och utforskning av natur
Denna XPLR-seglingar fokuserar på att utforska natur och nya platser samt möta nya människor. Det är lika mycket en naturupplevelse som seglingsupplevelse. Ibland kombinerar vi seglingen med andra aktiviteter så som t.ex. vandring, kajak, snorkling och jolle-expeditioner. Det är segling, upptäckarglädje och själva utforskandet som du skall värdesätta då du väljer denna seglingen.
Lärande om du vill
Det behövs ingen tidigare erfarenhet från segling eller båt för att vara med på denna segling. Men även du som har lång erfarenhet av segling kommer ha stor behållning av den. För de som vill finns möjligheten att lära på varje deltagares egen nivå och ambition.
Koppla teori och praktik
Seglingen kan formas som övning för att koppla teoretisk examen så som förarintyg, kustskepparintyg, utsjöskepparintyg eller master of yachts till praktiska sammanhang. Sådana övningar bokas och planeras i god tid innan seglingen startar och utifrån varje deltagarens erfarenhet. Dessa övningar ger deltagaren praktiska intyg så som segelintyg 1, 2, 3 samt radar och sjömil som krävs för en att kunna ta en Yacht Master / Master of Yacht

Fakta – helgsegling

Antal dagar
3 dagar fredag till Söndag. Deltagarna skall kunna arbeta fredagen innan de anländer och kunna vara tillbaka på arbete måndag morgon om man önskar det.
Påmönstring
Fredag klockan 18:00. Plats enligt överenskommelse.
Avmönstring
Söndag, tid anpassad efter deltagare och aktuell segling, oftast mellan kl: 18:00 -21:00. Plats enligt överenskommelse.
Delar på kostnaderna
Utöver segelkostnad delar besättningen på kostnader för mat, bunker och eventuella hamnavgifter. Dessa kostnader delas mellan deltagarna ombord och betalas genom skeppskassa.
Deltar som besättning
Alla ombord deltar som besättning. Det innebär att alla delar på alla uppgifter ombord så som navigering, segling, matlagning osv, allt utifrån varje deltagares egen kapacitet. Innan avmönstring hjälps alla åt med att städa båten, rengöra däck och skrovsidor samt ibland genomföra mindre reparationer inför nästa segling.
Bokning, Betalning, Intresse
Du bokar din plats på seglingen här på Stardust web. När du bokat kontaktar skepparn dig för att bekräfta din plats och du får en faktura på vilken du betalar första delen av segelkostnaden. Är du intresserad av att segla med Stardust men ännu inte bestämt dig för vilken segling. Då bokar du en intresseanmälan. Du fyller då i vad du är intresserad av så håller skepparn kontakt med dig fram till du bestämt dig. Seglingarna är prissatta för att täcka kostnader, utan vinstmarginal, för att driva en båt på denna typ av seglingar. Seglingskostnaden betalas i två delar. Den första delen då platsen ombord bokas, den andra delen en tid innan seglingen. För detaljer se Stardust bokningsförfarande.

 

—————————————

 

 

 

Boka plats

// v41hXPLR // 3 dagar (fre-sön) // 50M // 5900 sek //

Pris 6.900 kr

Välj antal platser? -1 +

Totalpris 6.900 kr