Nordsjön tvärs V36 // Skottland-Sverige // 10 dagar // 600M // Lång-Segling

06sep(sep 6)18:0015(sep 15)18:00Nordsjön tvärs V36 // Skottland-Sverige // 10 dagar // 600M // Lång-Segling10 dagar // 600M // 16900 sek // v36vRDTG //

Rutt Nordsjön tvärs Scotland Norge Sverige

Eventdetaljer

Upplev långseglarliv under segling från Skottland till Norska Sörlandet och Sverige samtidigt som du utforskar natur och lär om förberedelser till långsegling.

 Vid mönstringsdagen möter du upp Stardust enligt överenskommelse i en hamn där hon ligger för dagen eller i närheten av hennes ankringsplats. Där blir du hämtad med Stardust tender.

 

Fokus på denna seglingen ligger på att vi seglar och utforskar natur, kultur och platser. Samtidigt som vi lär och arbetar med säkerhet och förberedelser till långsegling.

 

För de som vill kan seglingen formas som träning inför yrkesbehörigheten Master Of Yacht.

 

Vi kallar det PMOY seglingar!

 

Fakta:

Påmönstring: Datum enligt bokningskalendern, tid oftast klockan 16:00. Plats enligt överenskommelse

Avmönstring: Datum enligt bokningskalendern, tid oftast mellan kl: 12:00 -16:00. Plats enligt överenskommelse.

Koj: Du har egen singelkoj i delad dubbelhytt. Toalett finns i anslutning till hytten och du delar den med tre andra av besättningen.

Tillkommande kostnader: Utöver segelkostnad så tillkommer kostnader för mat, bunker, hamnavgifter osv. Kostnader som delas mellan deltagarna.

Deltar som besättning: Vi delar på alla uppgifter ombord, alltid utifrån varje deltagares egen kapacitet. Detta innefattar alla uppgifter som krävs för att driva en båt på denna typ av segling. Innan avmönstring hjälps vi alla åt med att göra “klart skepp” inför nästa segling.

Stanna servicedagen: Mellan besättningsbyten arbetar skepparn en dag med reparationer och service av system. Deltagare kan stanna ombord även denna dag om de hjälper till med servicearbetet (kl. 08 -16). 

Delta som gäst istället: Om du föredrar att delta som gäst istället för besättning så går det bra. Då skall du boka en av Stardust Gästa-GEST segling.

PMOY-Segling: För att ta tillvara på fördelarna med Stardust olika seglingar så planeras de på olika sätt. Detta är en pre Master Of Yacht – PMOY segling, läs mer om vad detta innebär under PMOY ovan.

Tid

6 (Friday) 18:00 - 15 (Sunday) 18:00

Boka plats

10 dagar // 600M // 16900 sek // v36vRDTG //

Pris 16.900 kr

Hur många platser? -1 +

Totalpris 16.900 kr

4 Tickets remaining!

Lägg till kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *