Vid det utforskande seglandet ombord på Stardust fokuserar vi oftast på att uppleva natur och det lokalt genuina, lite bortom allfartsvägarena.

Men vissa upplevelser måste man bara försöka ta del av om man kan. En av dessa upplevelser är ett restaurangbesök på restaurang Under vid Lindesnäs.

Text: MagLaGBG, Film:https://youtube.com/@Allthegoodies  Restaurang Under: https://www.under.no/  Seglingen: Segla Stardust i Norge 2022

Likt ett periskop med sikt ut över havsbotten…..

Restaurang Under är designad av den smått ekonisk akitektfirman Snøhetta och är en stor konstruktion i betong, som likt ett perriskop är nedsänkt i vattnet från en strandkant.

Längst ner i periskopet bakom stora glasfönstret, med sikt ut över havsbotten, driver man en exlusiv restaurang helt utan kompromisser på råvarornas kvalitet.

Fullbokat men Stardust satt upp sig på väntelista…..

Projektet har likt svenska ishotellet besökare från hela världen och man får ha god framförhållning om man skall lyckas boka ett bord. Stardust seglar i detta områder 4 till 9 juli. Tuvärr verkar det vara fullbokat under dessa dagar men Stardust har satt upp sig på väntelista. Vi får hoppas det kommer en öppning.

 

Lägg till kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *