Logg 26 aug 2022: Strömstads, fixat avtal för att kunna ligga kvar på eftersäsong. 

Väder: Vind B1 från ost till ost. Molnigt det ligger duggregn i luften
Plats: För ankar Norra Öddö.

 

Det nalkas platsförlagt arbete i södra Bohuslän och jag planerar för att försöka hålla kvar Stardust i de norra delarna av Bohuslän.

Strömstad är en bra plats att ha som höstbas för att skärgården utanför är bland det finaste som finns och för att det finns många väl skyddade ankringsplatser vid oväder.

Pendlingen från Göteborg och andra delar av landet är också enkel till Strömstad. Bland annat stannar direkttåget från Göteborg 200 meter från gästhamnen!

Strömstads kommun verkar vara intresserade av ett avtal för att låta båtar ligga kvar i Strömstad under veckorna så att båtägarna kan pendla tillbaka på helgerna.

På så vis kan båtägare förlänga säsongen lite längre bort från hemmahamnar utan att var beroende av eventuella motvindar för satt ta sig norr ut.

Fördelen för Strömstads komun och entreprenörerna i Strömstad är att konsumtionen från besöken stärker verksamheternas livskraft utanför högsäsongerna!

 

Är du också intresserad av att lämna din båt i Strömstad under veckorna för att kunna segla mer i dessa vatten, samtidigt som du faktiskt bidrar till  starkare skärgårdssamhällen?

Kontakta i så fall Stardust så får du kontakten till kommunen för avtal!

 

Allt Väl Ombord!

 

Lägg till kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *