Är du intresserad av berättande i text, bild eller video och brinner för att lära och utforska platser i möte med människor? Vill du dessutom bidra till attraktivare kustsamhällen för både besökare och lokalt boende?

Då rekommenderar vi att du anmäler dig till någon av seglingarna ombord på Stardust.

Text & Bild: #MagLaGBG

Stardust genomför utbildningar i journalistiskt berättande samt konkreta kommunikationsprojekt under seglingar som vi erbjuder gäster att delta i.

Vi seglar och besöker platser, träffar intressanta människor och organisationer för att skapa berättande runt dem. Berättelser som vi sedan publicerar.

Syftet är att genom berättande skapa kommunikation som stärker lokalt näringsliv och på annat sätt bidrar till att skapa attraktivare platser att besöka och bo på året runt.

Under utbildningarna varvar vi teori med praktiska övningar. Du får möjligheten att lära dig grunderna i journalistiskt berättande i text, bild och video samt redigering, grundläggande webbpublicering, annonsering i social media och möjligheterna med kommunikation för destinationsutveckling.

Under våra seglingar med konkreta kommunikationsprojekt har vi ett uppdrag att genomföra. Vi skall leverera för någon som vi samarbetar med i destinationsutveckling. Under dessa seglingar lägger vi mer tid på det konkreta genomförandet, skapandet av berättelsen  och publicering, mindre tid på teoretisk utbildning.

Att först vara med på en utbildningssegling för att sedan delta på flertalet olika projektseglingar är den naturliga vägen för de flesta av Stardust besättningsmedlemmar.

 

Posts not found

Lägg till kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *