Nyårssegling i Bohuslän V52 // Utforska-segling // 4 dagar // 60M

29dec01janNyårssegling i Bohuslän V52 // Utforska-segling // 4 dagar // 60M4 dagar (fr-må) // 60M // 6900 kr // v52d4XPLR

Vintersegling

Eventdetaljer

Segla och uppleva nyårsfirande i Bohuslän, det är en upplevelse av kontraster. Bister kall segling, fackeltåg, bastu och vinterbad, varm kajuta med underställsmys i soffan, prassliga tjocka täcken och i kontrast middagskandelabrar, glitter, partaj, finkläder och bubbel.

Allt i en skärgård med ett anlete få får se, tillsamman med andra som verkligen lever och verkar i den året runt!

Stardust och skepparn har seglat och firat många nyårsaftnar i Bohuslän. Men vi har aldrig erbjudet möjligheten för gästande besättning att segla med tidigare.

Men nu har du möjligheten att segla med Stardust i nyårsfirande. Det blir en helg med segling men också mycket mys i kajutan och troligt fina middagar.

Att ligga fyr på Vinga, bada bastu med havsdopp på Dyrön och delta i fackeltåget på Käringön är rent av exotiska upplevelser. Svåra för de flesta att ta dela av som inte har rätt båt eller rätt kontakter.

Något som finns just utanför vår dörr. Men för många är det det värt en resa från andra sidan jorden för att få delta i.

 

 

Tid

December 29 (Friday) 16:00 - January 1 (Monday) 14:00

Boka plats

4 dagar (fr - må) // 60M // Bohuslän // v52d4XPLR

Pris 6.900 kr

Hur många platser? -1 +

Totalpris 6.900 kr

4 Tickets remaining!

Lägg till kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *