Företag Segling

Segla med ditt företag eller kunder

Med Stardust kan du erbjuda genomtänkta upplevelser som skapar posetiva effekter för din verksamhet. Från enkla dagsseglingar till en kombinationer av segling, boende, konferens, utbildning och matupplevelser.

 

Upplevelser som organisationer har långsiktig nytta av….

Skepparn på Stardust har lång erfarenhet av att tillsammans med ledare och medarbetare skapa upplevelser som organisationer har långsiktig nytta av. Både i det enkla och lite mer avancerade.

 

Upplevelser, relationer, samarbeten och budskap….

Ofta handlar det om att bygga relationer, förstärka samarbeten eller föra ut budskap på olika sätt.

 

Utifrån mål kombinera aktivitet, boende, konferens och mat….

Stardust rör sig längs Bohuslän hela året och har relationer med resurser i skärgården som inte alla har tillgång till. Utifrån ditt företags mål hjälper Skepparn till att sätta ihop upplevelser. Det kan vara en enkel segling över dagen eller en kombination av segling, boende, konferens och matupplevelser.

 

Enkelt för dig som bokar, men fokus på att skapa effekter…. 

Vi hjälper till och gör det enkelt för dig som bokare. Men vi är också noga med att forma upplevelsen så att vi når de effekter som organisationen eftersträvar.

 

Du bidrar till livskraft i skärgård….

När du bokar upplevelser med Stardust så bidrar du också till ökad livskraft i skärgårdssamhällen. De flesta som Stardust skeppare samarbetar med lever och verkar i skärgården året runt.